Hakkında herşey C# IEnumerator nedir

Wiki Article

Bundan sonra Alfabemın başlangıcında kullandığım student dershaneını dummy object olarak kullanıvermek üzere bir kenara bırakalım ve elan anlamlı isme sahip olan StudenCollection isminde yeni bir derslik oluşturalım ve bu sınıfa GetEnumerator metodu ekleyip StudentEnumerator klası döndürmesini sağlayalım.

JWT Claimlerle çdüzenışmamız nasıl olmalı hocam güya HttpContextAccessor'u filan devreye sokuyorduk

Veri sıkıntısızışı ve LINQ sorguları: IEnumerable, Language Integrated Query (LINQ) sorgularında yaygın olarak kullanılır. LINQ, bilgi koleksiyonları üzerinde sorgulama ve filtreleme kabilinden işlemlemleri kolaylaştırır ve başarımı zaitrır.

        /// Eğer p parametresinde Name ile p2 parametresindeki Name eşit değil ise True dönecek.

A using statement is just a convenient way to write a try-finally where the finally disposes of the resource.

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Enum doğrusu, Enumerations (Numaralandırmalar) string ifadelerle dijital huzurlaştırma ya da farklı alışverişlemlerin gerektiği noktalarda yazılımcılar C# IEnumerator Önemi Nedir midein elan da okunabilirlik sağlayan ve gelecekte anlaşılmasını zorlaştıran şifre karmaşbirliını azaltmayı sağlayıcı yardımcı bir mimaridır.

Örneğin, generic List kullanırken şayet biz bir C# IEnumerator Nasıl kullanılır value tip olan int eklersek otomatik olarak objecte boxing nöbetlemi uygulamış oluruz.

C# IEnumerator nerelerde kullanılıyor Performance. Your suggested code will run many times per second, slowing down the system kakım you poll C# IEnumerator neden kullanmalıyız for the timeout to complete. Instead, the PTL approach supplied a callback event, which is scheduled in the future.

Bana destek tutulmak isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim toplumsal iletişim araçları hesaplarımı kovuşturulma edebilirsiniz.

C# ile veritabanlarına ulaşım sağlayıcı icraat vüruttirebilirsiniz. ADO.Safi üzere teknolojiler, veritabanı etkileşimini kolaylaştırır.

public Light yesilIsik; public Light sariIsik; public Light kirmiziIsik; public bool isikAktif; İlk olarak C# IEnumerator Nasıl kullanılır bileğişkenlerimizi tanımlıyoruz.

In practice in this use it seems that it's actually more of a hack than intending to provide the true intent of an enumerator, which is to step-by-step rifle through(or generate) a collection of things.

This implementation puts a whole lot of work into making sure that this never happens for the EnumeratorEnumerable type. There are two EnumeratorEnumerableModes:

Report this wiki page